Årets tema: La barn leve i fred

TV-aksjonen NRK Redd Barna går til å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Sammen kan vi gi over 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred.

Pengene fra TV-aksjonen i år går blant annet til:

 • å gi barn muligheten til å gå på skolen
 • hjelp til å håndtere vonde opplevelser
 • gjenforene barn med familien de har kommet bort fra
 • helsehjelp
 • riktig ernæring 
 • lekerom der barn kan utfolde seg og være trygge

Pengene fordeles mellom prosjekter i Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan, DR Kongo og Norge.

Bli med den 19. oktober

Haver og Advokatforeningen i Sør-Rogaland inviterer lokalt næringsliv til å delta på Haver-stafetten til inntekt for TV-aksjonen. Arrangementet vil finne sted i Stavanger og Bryne sentrum, begge steder torsdag 19. oktober kl. 14.

Påmeldingsavgiften er et bidrag til TV-aksjonen Redd Barna på 2000 kr per lag. For de første 15 lagene som melder seg på, ønsker Haver å bidra med 1000 kr ekstra i potten per lag.

Innsamlingen skjer via spleis.

Haver-stafetten i Stavanger sentrum, 19. oktober kl. 14

 • Stafetten gjennomføres ved Breiavatnet i Stavanger sentrum i tre etapper, hvor hver etappe er ca. 400 meter. Race Tracker er ansvarlig for tidtaking.
 • Det er mulig å stille inntil tre personer per lag. En person kan også løpe flere etapper, for de som stiller færre. Sammensetning av lag kan skje både fra samme eller flere firma. Det er også lov å stille med flere lag fra samme firma, om det er mange som vil løpe.
 • Når løpet er ferdig, blir det etterfest hos Hanekam i fargegaten for de som vil være med. Hanekam har vært en bidragsyter til TV-aksjonen i en årrekke, og bidrar i år blant annet ved å donere 30 prosent av omsetningen den 19. oktober til TV-aksjonen.
I Stavanger gjennomføres stafetten ved Breiavatnet i tre etapper.  Strekningen er den samme per etappe og går fra Byparken langs Breiavatnet og tilbake til Byparken – ca. 400 meter.
Stilte opp: På Haver-stafetten 2022 deltok rundt 40 lag fra andre advokatfirma og det lokale næringslivet. Interessen for å støtte et godt formål var stor!

Haver-stafetten i Bryne sentrum, 19. oktober kl. 14

 • Stafetten gjennomføres rundt Mølledammen i Bryne sentrum. Løpet består av tre etapper rundt, hvor en etappe er 540 meter. Race Tracker er ansvarlig for tidtaking.
 • Det er mulig å stille inntil tre personer per lag. En person kan også løpe flere etapper, for de som stiller færre. Sammensetningen av lag kan skje både fra samme eller flere firma. Det er også lov å stille med flere lag fra samme firma, om det er mange som vil løpe.
 • Arrangementet fortsetter på Bekkis etter overstått løp, for de som ønsker å bli med videre på etterfesten.


Påmeldingsavgiften betales til TV-aksjonen via spleis.

Rekordstor innsatsvilje og giverglede i fjor

Fjorårets stafett samlet engasjerte deltakere fra lokalt næringsliv på Bryne og i Stavanger, og sammen bidro vi med over 70 000 kr til Leger uten grenser. Rogaland samlet totalt inn 31 millioner kroner til TV-aksjonen i fjor og kom på 1. plass blant alle fylkene i landet. I tillegg ble Stavanger nr. 1 av storbyene. Vi har ingen grunn til å forvente lavere oppslutning i år, og gleder oss til å samle masse gode krefter og folk som ønsker å bidra til et godt formål.

Tips kollegene dine eller andre du kjenner i regionen som liker å gjøre en innsats for andre – så ses vi forhåpentligvis i løypa!

Bangladesh: Redd Barna jobber for at krigsrammede barn skal få leke og lære hver dag, gjennom læringssentre der utdanning kombineres med individuell støtte og oppfølging.
Uansett om du skal melde på lag eller ei, er du velkommen til å bidra til innsamlingen via spleis. Alle pengene som samles inn, går direkte til Redd Barna. Les av qr-koden eller finn lenke til spleisen litt lenger opp i artikkelen.