Ønsker du å jobbe i et fremgangsrikt advokatfirma, med ansatte som bryr seg om klientene våre og hverandre? Et sted hvor din kunnskap og forretningssans kan bidra til å løfte regionen og samtidig gi deg rom for faglig vekst og utvikling?

Velkommen til Haver!

I Haver forstår vi markedet, mulighetene og utfordringene klientene våre forholder seg til. Derfor kan vi tilby bransjeledende juridiske tjenester til næringslivet. Som det største lokaleide advokatfirmaet i Rogaland har vi vært en samarbeidspartner for regionens næringsliv og det offentlige i over hundre år.

Hva kan Haver tilby deg?

Et sterkt faglig miljø

Faglig kompetanse er det viktigste for oss i Haver. Siden etableringen i 1908 har lokal forankring, samarbeidsevne, faglig integritet og juridisk kompetanse vært hjørnesteinene vi har bygget firmaet på. Vi er opptatt av kunnskapsdeling på tvers av kontorer og fagfelt, kontinuerlig faglig utvikling og å anerkjenne hverandres kompetanse.

Et sted å vokse

I Haver vil du møte gode kollegaer som har et oppriktig ønske om at du skal nå dine mål. Sammen med deg vil vi kartlegge mulighetene du har hos oss, og legge en plan der vi setter opp faglige og karrieremessige mål på både kort og lang sikt. Du kan se fram til å jobbe med et bredt spekter av våre rettsområder, og du vil også tidlig få mulighet til å føre saker for retten. Firmaets ambisjon er å sikre god opplæring og oppfølging av alle våre medarbeidere.

Utviklingsmuligheter og etablering av advokatkontor

Havers kontor i Haugesund ble åpnet 1. juni i år, og er i en spennende etableringsfase. Nå har du mulighet til å komme tidlig inn og ta del i forming og utvikling av kontoret på Haugalandet. Samtidig har du i overkant av 40 medarbeidere med ekspertise på alle vesentlige områder innen forretningsjus til å støtte deg i utviklingen av egen karriere.

Godt og inspirerende arbeidsmiljø

Hos oss får du ta del i spennende vekst og utvikling i et drivende firma som er kjent for å ha godt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av at alle skal ha det bra, og er skikkelig gode på å ha det gøy sammen. Alle som jobber i Haver, er dyktige og opptatt av faglig kvalitet og utvikling. Vi deler kunnskap, inspirerer hverandre og jobber sammen på tvers av ansiennitet og stillingstittel. Vi vet at det er de dyktige ansatte som er våre viktigste ressurser, og gjør det vi kan for at våre medarbeidere skal føle seg verdsatt – både økonomisk, sosialt og faglig.

Hva skal du gjøre hos oss?

Du får anledning til å arbeide innenfor en rekke ulike rettsområder, med god oppfølging og rask tilgang til egne saker og prosedyre. Advokatene våre bistår næringslivet med transaksjoner, tvister og prosjekter innenfor alle forretningsjuridiske fagområder. Vi ønsker at du skal arbeide relativt bredt den første tiden, og få mulighet til å kartlegge hva du liker å drive med.

Les mer om de ledige stillingene og søk her:

Haver søker advokatfullmektig eller advokat med inntil tre års erfaring som ønsker å jobbe i Haugesund

Haver søker en faglig sterk student eller nyutdannet advokatfullmektig som ønsker å jobbe i Haugesund

Haver-partnerne Finn Eide, Toralf Haver, Roy Arne Eike og Christoffer A. Falkeid. Eike og Falkeid leder Havers kontor i Haugesund.
Samhold, trygghet, faglig utvikling og stolthet er viktige verdier for de ansattes vekst og trivsel.  I Haver skal alle ansatte føle seg verdsatt og ivaretatt.