– Vi er meget fornøyde med å ha funnet en mulighet for å etablere virksomheten i et historisk næringsbygg midt i hjertet av Haugesund.

Det sier Haver-partner Roy Arne Eike. Han forteller at Havers avdeling i Haugesund ser frem til å flytte inn i toppetasjen i det ærverdige bankbygget:

–Historien sitter i veggene. Her har det blitt skapt store verdier, og det er en oppgave vi er glade for å kunne videreføre. Her ser vi frem til å ta imot og bistå samarbeidspartnere, næringslivskontakter, klienter og andre samfunnsaktører som jobber for å skape vekst og verdier i regionen vår.

I tillegg til byggets svært attraktive beliggenhet med umiddelbar nærhet til lokalt næringsliv, er det en fordel at lokalene har en stor og romslig toppetasje med moderne og bærekraftig miljøprofil. Caiano Eiendom er en profesjonell utleier som Haver ser frem til et godt og langvarig samarbeid med.

Bankbygget er et av byens signalbygg, med lokasjon midt i Haugesund sentrum.
Haver-partner Roy Arne Eike ser frem til godt samarbeid med utleier Caiano Eiendom, her representert ved Antonie Pettersen.