–Det er med glede og stolthet at vi har inngått samarbeidsavtale med FK Haugesund og Avaldsnes Toppfotball.

Det forteller Roy Arne Eike, som sammen med Christoffer A. Falkeid trådte inn som partner og advokat i Haver tidligere i sommer da det ble kjent at vi åpnet kontor i Haugesund.

Ønsker å støtte nærmiljøet og næringslivet

Vår anerkjennelse som lokal støttespiller er noe vi skal fortsette å gjøre oss fortjent til. Med etableringen av kontor i Haugesund, har det derfor vært viktig for oss å støtte lokale lag også på Haugalandet.

Falkeid, som har en sterk tilknytning til regionen, utdyper:

 – Haver støtter flere toppidrettslag i fylket, blant annet Viking FK, Nærbø IL og Sola HK. For oss er det viktig å kunne opprettholde og videreutvikle det brede engasjementet som bidragsyter overfor næringslivet og nærmiljøet. Derfor betyr det mye for oss at vi nå har signert samarbeidsavtaler med FK Haugesund og Avaldsnes Toppfotball.

Bidrar til utviklingen av toppfotball i regionen

Vi i Haver lar oss imponere over begge klubbene når det gjelder det engasjementet som skapes blant lokalbefolkningen og satsingen som gjøres overfor unge, lokale talenter.

FK Haugesund og Avaldsnes Toppfotball bidrar til å utvikle og videreføre toppfotballkultur og -kompetanse i regionen. Vi ser fram til godt samarbeid og felles verdiskaping.